неділя, 22 вересня 2013 11:19

Брюс Вілліс, Стівен Спілберг та Джонні Депп готові платити за фото із чорно-білою провінційною газеткою
17

Фото: Фото: bigpicture.ru

Уже чотири роки, як іноземні журналісти Jack Tewksberry і Ali Sar проникають у гримерки голлівудських знаменитостей і пропонують свіже челябінське чтиво. Принаймні так стверджують чесні редактори газети "Копейський рабочий".

Вивчити чорно-білі сторінки "Копейського рабочого" не відмовився поки ніхто: Брюс Вілліс, Анжеліна Джолі, Леонардо Дікапріо, Том Хенкс, Стівен Спілберг, Річард Гір, Джонні Депп, Метт Деймон, Джастін Тімберлейк, Харісон Форд, Дензел Вашингтон, Емма Уотсон, Кейт Уінслет, Наомі Уоттс, Кейт Хадсон, Аманда Сейфрід, Хеллен Міррен.

Першим з номером газети вирішив сфотографуватися Джонні Депп ще в 2009 році. Чорно-білу восьмиполоску йому вручив Jack Tewksberry, голлівудський продюсер фільмів "Великий Гетсбі" , "Міцний горішок - 5" і чоловік колишньої мешканки Копійська Маргарити. Саме їй і належить ідея прославити місцеву газету в Голлівуді.

Дивно, що зірки на це йдуть абсолютно безкоштовно, більше того, ще й самі готові платити.

"У нас домовленість з Маргаритою і її чоловіком, що ми щороку публікуємо в нашому виданні анонси світових кінопрем'єр і інтерв'ю з акторами, які брали участь у створенні цих фільмів. Один час ми навіть брали по 200 доларів за кожен анонс, - прокоментував Дмитро Согрін. - Але після того, як вони почали надсилати фотографії знаменитостей з нашою газетою в руках, ми відмовилися брати з них гроші".

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс, Стівен Спілберг та Джонні Депп готові платити за фото із чорно-білою провінційною газеткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі