пʼятниця, 20 вересня 2013 11:39

Відверто показали сімейне життя Елізабет Тейлор - нові трейлери тижня
8

Принцеса Монако
Принцеса Монако
Відкриті вікна
Відкриті вікна
Біг-Сур

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

"Бертон і Тейлор" - новий біографічний фільм ВВС. У ньому йдеться про зіркову пару - Елізабет Тейлор та її чоловіка Річарда Бертона. Протягом 20 років вони то розходилися, то одружувалися знову. Ролі виконують Хелена Бонем Картер та Домінік Уест.

Офіційний трейлер "Відкриті вікна" - це кримінальний режисера Начо Вігалондо, головні ролі в якому виконали Саша Грей і Елайджа Вуд. Нік - фанат актриси Джилл Годдард і редактор її неофіційного сайту. Він виграє конкурс, головний приз у якому - вечеря із Джилл, але не все так просто - на кінозірку хочуть здійснити напад.

У біографічній стрічці "Принцеса Монако" Ніколь Кідман виконує роль Грейс Келлі, колишньої зірки Голлівуду, яка вийшла заміж за Реньє III тільки-но отримавши премію "Оскар". Принца Монако зіграв Тім Рот.

"Біг-Сур" - нова екранізація роману Джека Керуака. У ньому письменник розповідає про самого себе. Як рятується від алкоголізму, як хоче заспокоїти внутрішні суперечності після несподіваної слави, яку приніс йому роман "На дорозі".

Зараз ви читаєте новину «Відверто показали сімейне життя Елізабет Тейлор - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі