пʼятниця, 20 вересня 2013 09:30

Оновлений гімн Росії зазвучить у виконанні Алсу та Стаса Михайлова

Автор: фото:goroskop.ru
 

23 вересня на "Мосфільмі" розпочнеться робота над записом нового гімну Росії.

Як повідомляє управління культури міністерства оборони Росії, у записі будуть брати участь зірки російського шоу-бізнесу. Всі імена учасників поки не оголошуються, але вже відомо, що візьмуть участь Олег Газманов, Валерія, Алсу і Стас Михайлов.

Буде записано дві версії державного гімну - класична і більш сучасна. Класичною версією буде займатися Ансамбль імені Александрова (його засновник Олександр Александров є автором музики гімнів Радянського Союзу і Росії). А сучасну довірили зіркам поп -музики.

"Чергова запис гімну країни - найважливіша історична подія, дуже важлива для пропаганди головних символів Батківщини. Нагадаю, відповідно до рішення міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу, гімн тепер повинен щодня виконуватися військовослужбовцями в кожній військовій частині на всій території країни", - говорить начальник управління культури міністерства оборони Антон Губанков.

Зараз ви читаєте новину «Оновлений гімн Росії зазвучить у виконанні Алсу та Стаса Михайлова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі