вівторок, 07 травня 2024 09:10

Зірвете справжній куш - які два знаки купатимуться у розкоші

Зірвете справжній куш - які два знаки купатимуться у розкоші
Зустрічі з вами шукатимуть нові знайомі. Вони матимуть серйозні наміри. Фото: pixabay.com

7 травня не поспішайте із прийняттям рішень. Добре обдумайте кожну пропозицію і зважте, чого насправді хочете.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Гроші надходитимуть невеликими сумами, - говорить астрологиня. - Скористайтеся фінансовим резервом для здійснення покупок. У цей день варто купувати смартфони та ноутбуки, обирати техніку для кухні. Вони забезпечать вам комфорт на багато років. Зустрічі з вами шукатимуть нові знайомі. Вони матимуть серйозні наміри. Визначтеся, наскільки вас цікавлять ці стосунки. Тельці і Скорпіони зірвуть справжній куш. Ці два знаки купатимуться у розкоші".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Поменшає сили і натхнення. Краще доводити справи до кінця, ніж починати щось нове. Більше часу проводьте на природі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Люди активно перекручуватимуть факти, пліткуватимуть і брехатимуть. Знайти однодумця цього дня непросто. Вівторок чудово підходить для того, щоб сісти на дієту.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Підписання договорів, відкриття банківських рахунків та оформлення завдатку за нерухомість перенесіть на наступний тиждень. Вдалими будуть переїзд та зміна іміджу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Фінансові справи підуть угору. Цього дня варто змінювати роботу і нагадати боржникам про неповернуті гроші і речі. Кохані з головою поринуть у власні справами. Не дивуйтеся, якщо захочуть використати вас у власних цілях.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вам обіцятимуть високі заробітки, але всієї суми не отримаєте через помилку у розрахунках. Не дозволяйте себе обманути. Попросіть коханих залишити вас на самоті. Візьміть паузу для роздумів. Краще скасувати візит до косметолога.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Турбуватиме безсоння. Депресивний настрій завадить виконати усе, що планували на цей день. Корисними будуть ранкова пробіжка і водні процедури. Слідкуйте за тиском.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манікюр розкаже про характер жінки

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Розриватиметеся між двома роботами. Не намагайтеся поєднати те, що не можливо. Залиште собі трохи часу на особисте життя. Визначтеся зі своїми бажаннями, щоб не стати героєм пліток.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не поспішайте змінювати роботу і брати на себе керівні обов'язки. Діалог з колективом налагодити не вдасться. До четверга не варто подавати до суду і купувати техніку для дому. Також не треба давати заставу за щось. Гроші будуть втрачені. Перенесіть щеплення та ін'єкції краси.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Краще вирушити на дачу. Посаджене добре ростиме і принесе гарний урожай. Приберіть дім від зайвих речей. Легко закохуватиметеся. Поруч знайдуться люди, варті ваших почуттів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Ви не знатимете ліку своїм грошам. Тому можете швидко залишитися без копійки. Не допускайте хаотичних витрат. Подбайте про зовнішній вигляд. Коханим приємно буде бачити вас у найкращій формі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ваша кишеня поповниться. Беріть участь у благодійних акціях. Купувати засоби зв'язку не час. Денна заклопотаність не залишить сил на особисте. Поясніть це коханим спокійно. Вони зрозуміють.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відчуєте себе сповненими сил та натхнення. Вчасно зустрінуться люди, готові допомогти. Звертатися до стоматолога та офтальмолога краще ввечері.

Травень принесе українцям багато гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Зірвете справжній куш - які два знаки купатимуться у розкоші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі