вівторок, 26 березня 2024 14:38

Спецтема: Війна Росії проти України

У Запоріжжі відновили рух через ДніпроГЕС

У Запоріжжі відновили рух через ДніпроГЕС
У Запоріжжі у четвер буде змінена схема руху з одного берега на інший через мостові переправи. Фото: t.me/Denys_Smyhal

У Запоріжжі рух автодорожнім переїздом на греблі Дніпровської ГЕС, який обмежували після атаки РФ 22 березня, повністю відновили.

28 березня схема руху з одного берега Запоріжжя на інший через мостові переправи буде змінена так, щоб жителі не стояли у заторах, повідомив у вівторок очільник ЗОВА Іван Федоров в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"На сьогодні відновлено рух через ДніпроГЕС. Буквально сьогодні ми проводили нараду спільно з комунальниками та патрульною поліцією в Запоріжжі. У місті в четвер буде змінена схема руху з одного берега на інший через мостові переправи, щоб покращити ситуацію, попри те, що ворог зруйнував половину ДніпроГЕС. Ми зробимо все можливе, щоб наші мешканці не стояли у заторах", - зазначив він 26 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Укргідроенерго розповіли про стан ДніпроГЕС після російського удару

Водночас відновлювати саму ДніпроГЕС доведеться довго, адже окупанти там ущент зруйнували генерацію, додав Федоров.

Вранці 22 березня російська війська завдали 20 ракетних ударів по Запоріжжю. Зазнали пошкоджень і руйнувань об'єкти інфраструктури міста, зокрема Дніпровська ГЕС, приватні і багатоквартирні будинки, цивільні транспортні засоби, повідомив Офіс генерального прокурора. Росіяни вдарили по греблі станції.

Троє людей загинули, 29 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі відновили рух через ДніпроГЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі