пʼятниця, 08 березня 2024 17:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Гольф-кари, багі та квадроцикли: Тарнавський розповів про "колимажні м'ясні штурми" росіян

Гольф-кари, багі та квадроцикли: Тарнавський розповів про "колимажні м'ясні штурми" росіян
Через брак бронетехніки для проведення штурмових дій російські військові почали використовувати гольф-кари. Фото: скріншот

Через брак бронетехніки для проведення штурмових дій російські військові почали використовувати гольф-кари.

Такі дії росіян зафіксували на Запорізькому напрямку. Про це повідомив командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський у Telegram.

За його словами. на цьому напрямку окупанти зазнають важких втрат у живій силі та техніці. Окрім гольф-карів армія РФ використовує інші підручні засоби для штурмових дій, зокрема квадроцикли та багі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чорному морі вже четверту добу не фіксують присутності російських кораблів

"У росіян зростають втрати, бо ці "колимаги" не дають жодного додаткового захисту. Ми їх уже називаємо "колимажні м'ясні штурми", - зазначив Тарнавський.

На відео - робота незламної 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.

Російські загарбники продовжують активно атакувати в районі Авдіївки.

Ворог також намагається прорвати українську оборону біля Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області. Про це вранці 8 березня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Загалом протягом минулої доби на фронті відбулося 86 бойових зіткнень. Ворог завдав чотирьох ракетних та 74 авіаційних удари, здійснив 101 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Зараз ви читаєте новину «Гольф-кари, багі та квадроцикли: Тарнавський розповів про "колимажні м'ясні штурми" росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі