неділя, 30 червня 2024 13:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Серед поранених вагітна жінка - показали нові кадри наслідків російського удару по Вільнянську
4

У Вільнянську Запорізької області зростає кількість поранених внаслідок російського ракетного удару 29 червня.

Станом на 12:00 30 червня відомо про 38 постраждалих. Це 15 чоловіків, 14 жінок та дев'ятеро дітей (сім дівчаток та два хлопчика). Про це повідомили у ГУ ДСНС в Запорізькій області.

Росія завдала ракетного удару по Вільнянську Запорізької області
Фото: dsns.gov.ua
Росія завдала ракетного удару по Вільнянську Запорізької області
Росія завдала ракетного удару по Вільнянську Запорізької області
Росія завдала ракетного удару по Вільнянську Запорізької області

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський удар по Вільнянську - кількість поранених зросла

"На превеликий жаль, армія РФ вбила сімох людей (три чоловіки та одну жінку) та трьох дітей (дві дівчинки та хлопчика). 12 людей, поранених внаслідок удару по Вільнянську, перебувають у лікарнях. Стан шістьох з них медики оцінюють як важкий. У госпіталізованих осколкові поранення, контузії, переломи, травматичні ампутації. Серед поранених вагітна жінка і дев'ять дітей", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники за дві години завершили пошуково-рятувальні роботи і гасіння пожеж. Ще протягом трьох годин здійснювали моніторинг та спостерігали за ситуацією.

"Всього на ліквідацію наслідків обстрілу від ГУ ДСНС задіяли 50 рятувальників та дев'ять одиниць техніки. На місці також працювали правоохоронці, медики, парамедики та співробітники загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України. У результаті обстрілу пошкоджено два багатоповерхових будинки, сім автомобілів та 12 торговельних приміщень", - додали в ДСНС.

На місці ворожого удару триває відновлення водопостачання та дорожнього покриття. Комунальні служби прибирають територію.

У Запорізькій області внаслідок ракетного удару РФ по Вільнянську загинули семеро людей. Із них троє дітей.

За даними ДСНС, внаслідок влучань сталося загоряння торгових приміщень, домоволодінь та транспортних засобів. Пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Серед поранених вагітна жінка - показали нові кадри наслідків російського удару по Вільнянську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі