вівторок, 31 жовтня 2023 12:56

Вибираємо шезлонг для відпочинку

Бажаєте мати можливість зручно відпочивати на дачі, галявині будинку чи біля басейну? Рекомендуємо купити шезлонг. Шезлонги для басейну – чудовий аксесуар, який дозволяє насолодитися відпочинком та комфортом. Шезлонг дозволяє лежати або сидіти у зручній позиції, читати книгу, слухати музику, насолоджуючись сонцем та спокоєм.

Топ шезлонгів для басейну

Шезлонги відрізняються матеріалами, конструкцією та функціональністю. Розглянемо топові види цього популярного пляжного аксесуара.

Шезлонг Aquaviva Bahama білий

Автор: aquapolis.ua
  Шезлонги для басейну – чудовий аксесуар, який дозволяє насолодитися відпочинком та комфортом
Шезлонги для басейну – чудовий аксесуар, який дозволяє насолодитися відпочинком та комфортом

Головна перевага цих пластикових шезлонгів – бюджетна ціна. Аксесуари часто використовують у комерційних цілях та прикрашають громадські пляжі, басейни та спа-зони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З блакитними водоймами та русалчиними квітами: які парки Києва варто відвідати

Турецький виробник шезлонгів Aquaviva Bahama зробив їх конструкцію легкою та практичною: аксесуари потребують мінімального догляду та компактні у складеному вигляді, а також мобільні завдяки вбудованим колесам.

Шезлонг Aquaviva Rex чорний

Якщо ви цінуєте комфорт та зручність, зверніть увагу на шезлонг Aquaviva Rex. Однією з головних переваг аксесуара є зручність. Ви можете лежати та сидіти на його м'якій поверхні, а також класти руки та плечі на підлокітники із спеціального деревного матеріалу. Поглиблене сидіння сконструйоване з урахуванням анатомічної будови людини, тому підлаштовується під позу, що приймається.

Оббивка виконана з текстилену, тому не вигоряє і не брудниться. Каркас зроблений з легкого алюмінію, тому легкий і легко пересувається з одного місця на інше. Шезлонг також легко складається і компактний для зручного транспортування та зберігання.

Чорний колір надає виробу елегантного і стильного вигляду і підкреслює красу тераси.

Автор: aquapolis.ua
  Чорний колір надає виробу елегантного і стильного вигляду і підкреслює красу тераси
Чорний колір надає виробу елегантного і стильного вигляду і підкреслює красу тераси

Шезлонг Aquaviva Oslo сірий

Шезлонг Aquaviva Oslo сірого кольору є моделлю преміум-класу. Відмінною рисою аксесуара є оббивка з текстилю та олефіну з м'якими подушками, які не брудняться, не вбирають вологу і не вигоряють.

Каркас виробу виконаний з легкого матового алюмінію, який стійкий до ультрафіолетових променів і корозії. Легка вага та вбудовані колеса роблять шезлонг портативним і зручним в експлуатації.

Ідеальну підтримку спини забезпечує регульована у п'яти позиціях спинка. Це допомагає знизити навантаження на хребет і зробити відпочинок приємнішим.

Набір до шезлонгу містить захисний чохол, в якому ви можете зберігати виріб від пилу.

Сірий колір шезлонгу має стильний та статусний вигляд, тому підкреслить красу будь-якого екстер'єру.

Який би варіант ви не вибрали, ви отримаєте зручне місце для релаксації у своєму саду, біля басейну чи на галявині будинку.

Автор: aquapolis.ua
  Сірий колір шезлонгу має стильний та статусний вигляд, тому підкреслить красу будь-якого екстер'єру
Сірий колір шезлонгу має стильний та статусний вигляд, тому підкреслить красу будь-якого екстер'єру

При виборі басейну враховуйте розміри, форму та глибину виробу, матеріали виготовлення та комплектацію.

Також враховуйте можливості місця встановлення басейну, міцність та стійкість виробу до різних погодних умов. Не забувайте також про те, що басейн повинен відповідати віку дітей, якщо вони купатимуться.

Зараз ви читаєте новину «Вибираємо шезлонг для відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі