пʼятниця, 20 серпня 2021 17:43

Шафа-купе в спальню: купуємо з розумом
3

Спальня - місце для відпочинку і сну. Тут неприпустимий бардак: як відомо, він не сприяє спокою, розслабленню. Але речі зберігати десь потрібно, коли в квартирі не передбачена гардеробна. Кращим виходом із ситуації стане шафа з розсувними дверцятами. Споживачеві вона більше знайома як шафа-купе. До вибору даного предмета меблів, купівлі варто, безумовно, поставитися продумано. Шафа - не просто місце для зберігання, це частина інтер'єру, що купується на роки. Щоб не розчаруватися в ній, краще відразу врахувати всі нюанси.

Шафа-купе як помічник дизайнера

При ремонті, обстановці спальні сьогодні звернення до дизайнера зовсім не рідкість. Досвідчені фахівці зможуть за допомогою різних професійних таємниць перетворити приміщення до невпізнання. До таємної зброї дизайнера можна впевнено віднести шафу-купе. Завдяки їй можна виконати безліч завдань:

• Заховати різні комунікації (труби, дроти);

• Замаскувати нерівності стіни;

• Раціонально використовувати ніші, вільний простір;

• Організувати зону зберігання;

• Візуально збільшити простір кімнати за рахунок дзеркальних дверей шафи;

• Естетично прикрасити приміщення.

Шафа-купе в спальню: яку вибрати?

Збираючись придбати шафу, слід розуміти, які види існують, щоб зробити правильний вибір.

1. Вбудована. Підходить для монтажу в ніші або на всю довжину (від стіни до стіни). Коштує дешевше, так як стіни, стеля, підлога служать в якості стінок.

2. Корпусна. Не вимагає індивідуальних вимірів. Серед безлічі готових моделей легко підібрати варіант, який підходить за габаритами, зовнішнім виглядом.

3. Радіальний або радіусний. Увігнуті, вигнуті, хвилеподібні дверцята виглядають вишукано, незвично. Економію простору одразу видно.

Також при виборі шафи-купе слід звернути увагу на двері. Вони можуть бути підвісні, з накладним профілем, рамкові. Останній варіант більш кращий: довговічний, надійний, безпечний в експлуатації.

TABURETKA.UA - територія відмінних меблів

Різні сучасні моделі шаф-купе представлені в нашому інтернет-магазині меблів. Величезний асортимент не залишить Вас байдужими. Будь-яке забарвлення, габарити, стилістичне оформлення знайдеться у великому каталозі. Цінова політика у нас досить демократична, оформити замовлення елементарно, доставка своєчасна, сервіс на вищому рівні.

Зараз ви читаєте новину «Шафа-купе в спальню: купуємо з розумом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі