середа, 06 березня 2024 15:50

Квіти на 8 Березня від Flowers.ua
5

Гарна квіткова композиція може змінити ставлення до людини або розповісти про ваші почуття краще, ніж будь-які слова. Треба лише мати на увазі мову квітів і правила флористичного етикету. Напередодні 8 березня, найромантичнішого свята у році, спеціалісти компанії Flowers.ua поспішають завчасно проінформувати своїх клієнтів які ж саме букети квітів краще дарувати коханим людям у цей день. Пишні букети зараз доставляють дівчатам і хлопцям по всій Україні та світу. Можете не сумніватися, ваш подарунок від Flowers.ua на 8 Березня точно прийдеться до вподоби кожному адресату.

Які квіти вибрати на 8 Березня

На 8 Березня є декілька варіантів букетів та квіткових композицій, які користуються особливим попитом.

  1. Червоні троянди. Дані квіти символізують кохання і палку пристрасть. А, якщо рослин в букеті буде 1001, це викличе незабутні емоції у адресата. Оберемок троянд найкращим чином продемонструє всю силу вашого кохання.
  2. Білі та рожеві троянди. Ці ніжні квіти заведено дарувати молодій коханій дівчині. Такі рослини говорять про любов, ніжність і відданість. Ніжні кольори символізують наближення весни, відродження природи та чистоту.
  3. Тюльпани. Квіти, що стали символом весни. Багато людей полюбляє їх навіть більше, ніж традиційні троянди. Відтінок пелюстків тюльпанів не має значення, усі сорти можуть похизуватися високою декоративністю.
  4. Альстромерії. Тропічні квіти, які дарують позитивний настрій. Дані рослини гіпоалергенні та прекрасно поєднуються із трояндами, ліліями, айстрами та декоративною зеленню.
  5. Орхідеї. Дивовижні орхідеї заведено дарувати витонченим жінкам, щоб підкреслити їх красу. Квіти досить невибагливі та добре освіжають атмосферу в приміщенні.
  6. Квіти в капелюшних коробках. Створювати такі квіткові композиції розпочав видатний драматург Бернард Шоу. І ця тенденція не втрачає своєї популярності й сьогодні. Коробки зазвичай декорують атласними стрічками, нитками перлів та доповнюють кошиками з фруктами чи солодощами. Квіти в коробці довше залишаються свіжими, а упаковка потім може використовуватися для зберігання косметики чи прикрас.

Букети за індивідуальним замовленням

Отже, на це романтичне свято заведено дарувати не лише тюльпани або червоні троянди. Спробуйте здивувати кохану людину, замовляйте ексклюзивний букет квітів, зроблений по фотографії. Для цього вам потрібно зайти у відповідний розділ сайту, вказати склад майбутнього флористичного шедевра та прикріпити його фотокартку. А професіонали Flowers.ua зроблять все можливе, щоб ваше побажання якнайскоріше втілилося в життя.

8 березня українці святкують Міжнародний жіночий день.

В цей день прийнято дарувати жінкам квіти та інші приємні презенти. Головний меседж - свято весни, краси та жіночності. Але насправді значення цього свята геть інше. Gazeta.ua розповість, як воно утворилось.

Зараз ви читаєте новину «Квіти на 8 Березня від Flowers.ua». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі