вівторок, 10 вересня 2013 12:39

Імпотенція приводить до розлучення з коханою людиною

Імпотенція приводить до розлучення з коханою людиною

50% чоловіків після 45 років хворіють імпотенцією. Зараз лікарі не вживають термін "імпотенція", а кажуть "еректильна дисфункція", щоб не травмувати психіку пацієнта.

-Часто чоловіки не зважають на своє сексуальне безсилля і не лікуються. Але вони забувають, що від того страждають їхні жінки, - каже сексопатолог Галина Муха. – Коли у чоловіка виникає імпотенція, для жінки це сильний стрес. Жінки пропускають усі події через себе – у першу чергу починають звинувачувати себе. Вважають, що зробили щось не так, втратили привабливість для партнера.

Імпотенція, або еректильна дисфункція, визначається медиками як сексуальний розлад, внаслідок якого чоловік не може підтримувати ерекцію статевого члена. Фактично всі чоловіки колись стикаються з цією проблемою. Вони може виникнути через стрес, депресію, цукровий діабет. У деяких випадках імпотенція переходить у хронічну форму.

-Більшість жінок починають з докладного допиту свого партнера, виявляють свій страх і біль. Жінка починає підозрювати партнера в зраді або схилятися до думки, що вона більше його не приваблює. Починає натякати партнеру про свої підозри, -веде далі. - Чоловіки з імпотенцією сприймають питання дружини та її образливі випади, як атаку і ретируються. Жінка сприймає його відступ як підтвердження своєї провини, тому вона ще більше віддаляється. Одночасно з цим зростає роздратування і депресія, а також підозра про те, що з партнером щось не так. Відчуття своєї провини у трагедії теж не проходить.

Лікар каже, що в кінцевому результаті пара припиняє спілкуватися не тільки в спальні, а й за її межами - в усіх інших аспектах відносин. Така поведінка тільки посилює проблеми обох партнерів.

Деякі жінки прагнуть утекти від проблеми, інші намагаються бути еротичними з надією, що проблема зникне, якщо намагатися краще. Це може тільки посилити проблему.

Безрезультатними залишаться і більш наполегливі заклики зайнятися любов'ю. Проблема полягає не в тому, що чоловіка просто треба краще порушити. І тому, чим більше намагається жінка, тим гірше потім відчує себе чоловік. Та й вона сама буде розчарованою, коли в результаті нічого не відбудеться.

Так що ж робити жінці, коли у чоловіка така проблема? Експерти приходять до одностайної думки, що найважливішим для неї в цьому випадку є пам'ятати, що проблема полягає не в ній, тобто, вона не є її причиною.

Часто такі шлюби після багаторічного спільного життя просто розпадаються. Люди не зважають на спільно нажите майно, спільних дітей. Проблема у ліжку викликає негаразди в інших сферах життя. Через домашні клопоти хворі на імпотенцію часто не справляються зі своїми обов'язками на роботі. Аби уникнути такого наслідку, чоловікові треба боротися зі своєю недугою.

Залежно від причин чоловічої еректильної дисфункції, лікування може бути швидким, або більш тривалим, як у випадку з регуляцією підвищеного артеріального тиску. Деякий час також може піти на те, щоб переконати чоловіка звернутися до лікаря.

(095) 186 40 30

(093) 048 75 80

(097) 097 76 40

http://coffe-slim.com/g1762723-dlya-potentsii

Зараз ви читаєте новину «Імпотенція приводить до розлучення з коханою людиною ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі