вівторок, 08 березня 2022 16:33

Зовнішньополітична еліта США просить Байдена забезпечити обмежену безпольотну зону над Україною

Зовнішньополітична еліта США просить Байдена забезпечити обмежену безпольотну зону над Україною
Безпольотна зона може забезпечити гуманітарні коридори. Фото: Pexels

27 представників зовнішньополітичної еліти США підписали листа до адміністрації президента Джо Байдена з пропозицією забезпечити обмежену безпольотну зону над Україною.

Про це повідомляє Politico з посиланням на свої джерела.

Обмежена безпольотна зона може забезпечити гуманітарні коридори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матері російських солдатів починають прозрівати, що синів послали як "гарматне м'ясо" - що пише про нас світова преса

"Лідери НАТО повинні донести до російських чиновників, що вони не прагнуть прямого зіткнення з російськими силами, але вони також повинні чітко дати зрозуміти, що вони не підтримуватимуть російські напади на цивільні райони", – йдеться у листі.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Зовнішньополітична еліта США просить Байдена забезпечити обмежену безпольотну зону над Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі