середа, 11 січня 2023 13:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський зібрав нараду. Говорили про Білорусь

Зеленський зібрав нараду. Говорили про Білорусь
Президент Володимир Зеленський провів нараду з військовими. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський провів координаційну нараду у Львові.

Про це глава держави повідомив у середу. Головна тема – безпекова ситуація у північно-західних областях України, розповів президент.

Обговорили оперативну обстановку на кордоні з Білоруссю. Заслухали інформацію про контрдиверсійні заходи на відповідних територіях, повідомляє сайт президента.

Главі держави доповіли про стан та укріплення фортифікаційних споруд на кордоні, а також про матеріальне забезпечення прикордонників і військовослужбовців у регіонах, які межують із Білоруссю.

"Розуміємо, що, крім потужних заяв, ми нічого потужного там не бачимо, однак маємо бути готовими як на кордоні, так і в областях", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столтенберґ анонсував восьмий "Рамштайн"

Учасники наради також заслухали інформацію щодо забезпечення захисту і надійного функціонування Рівненської АЕС.

Глава держави наголосив, що захищеність від зовнішніх ризиків сприятиме нормальному функціонуванню економіки цих областей.

"Моральний стан населення важливий, від нього залежить, як люди працюють, а від їхньої праці залежить, як ми підтримуємо армію, наших захисників", – сказав президент.

У середу президент приїхав до Львова. На Марсовому полі Личаківського кладовища президент вшанував пам'ять українських воїнів, загиблих у боях із російськими окупантами.

Ознак формування наступальних угруповань ворога з боку Білорусі не виявлено, повідомляв Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зібрав нараду. Говорили про Білорусь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі