неділя, 08 січня 2023 18:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти розстрілюють один одного. Генштаб розповів подробиці

Окупанти розстрілюють один одного. Генштаб розповів подробиці
Російські окупанти розстрілюють один одного, розповів Генштаб ЗСУ. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти розстрілюють один одного.

У ворога – паніка. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Запорізькому напрямку для недопущення поширення панічних настроїв серед особового складу окупаційних військ, противник задіяв підрозділи росгвардії, повідомляють.

"Так, стало відомо, що 5 січня, поблизу населеного пункту Чистопілля, було розстріляно шість осіб, які висловили позицію про здачу в полон Силам оборони України", – пише Генштаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зенітники "приземлили" російський вертоліт

На Волинському, Поліському, Сіверському і Слобожанському напрямках обстановка залишається сталою, пише Генштаб.

Підрозділи збройних сил Білорусі і РФ перебувають у прикордонних з Україною районах, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено, повідомили.

Ворог обстрілює позиції наших військ і цивільні об'єкти вздовж усієї лінії зіткнення.

На Куп'янському напрямку ворог обстріляв райони Першотравневого та Іванівки у Харківської області і Стельмахівки і М'ясожарівки на Луганщині.

На Лиманському – під вогневий вплив окупантів потрапили Макіївка, Невське, Кузьмине, Червонопопівка і Діброва на Луганщині.

На Бахмутському напрямку від обстрілів загарбників постраждали Берестове, Білогорівка, Веселе, Роздолівка, Бахмут, Біла Гора, Диліївка, Дружба, Залізне і Нью-Йорк на Донеччині.

На Авдіївському – ворог стріляв по Авдіївці, Невельському, Мар'їнці і Новомихайлівці на Донеччині.

На Запорізькому – противник обстріляв з танків і всього спектру артилерії райони Дорожнянки, Чарівного, Малих Щербаків і Кам'янського у Запорізькій області.

На Херсонському – окупанти не припиняють обстрілювати населені пункти вздовж правого берега річки Дніпро. Вчергове під ураження російських реактивних систем залпового вогню потрапив Херсон.

На Сіверському і Слобожанському напрямках ворог обстріляв райони Кучерівки у Сумській області і Стариці, Колодязного і Новомлинська на Харківщині.

Сили оборони відбили ворожі атаки на Донеччині і Луганщині.

За 319 днів ЗСУ знищили понад 110 740 російських окупантів, 6125 їхніх броньованих машин, 3066 танків, 272 гелікоптера і 285 літаків.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти розстрілюють один одного. Генштаб розповів подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі