пʼятниця, 17 травня 2024 23:11

Спецтема: Війна Росії проти України

У військовій академії в Санкт-Петербурзі стався вибух: є постраждалі

У військовій академії в Санкт-Петербурзі стався вибух: є постраждалі
У військовій академії в Санкт-Петербурзі стався вибух. Фото: Межа

В академії зв'язку імені Будьонного в Санкт-Петербурзі стався вибух.

Відомо про семеро постраждалих. Двоє з постраждалих перебувають у тяжкому стані, один із них - у реанімації, повідомляють місцеві Telegram-канали.

Спершу надходила інформація щодо влучання безпілотника, проте згодом очевидці почали повідомляти про детонування боєприпасу, який вибухнув у підвалі будівлі академії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скасували заняття в школах та відключають світло - наслідки ударів по Севастополю

Губернатор області Олександр Беглов заявив, що подія в Академії зв'язку імені Будьонного не має терористичного характеру.

"Причиною вибуху біля військової академії стала детонація боєприпасу часів Другої світової війни", - повідомляє пресслужба Ленінградського військового округу.

Служба безпеки України і Головне управління розвідки Міністерства оборони України вночі 17 травня понад сотнею дронів атакували об'єкти окупантів у Севастополі, а також у Російській Федерації в Туапсе і Новоросійську.

Ціллю комплексної операції з використанням надводних і повітряних дронів стали кораблі та інші плавзасоби флоту окупантів у Севастополі і в РФ у Новоросійську.

Було уражено також інші об'єкти. ЗМІ повідомляли, що всі дрони, застосовані під час операції, були українського виробництва.

Зараз ви читаєте новину «У військовій академії в Санкт-Петербурзі стався вибух: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі