субота, 07 січня 2023 07:12

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ вдарили по скупченнях російських загарбників ‒ Генштаб повідомив гарні новини з фронту

ЗСУ вдарили по скупченнях російських загарбників ‒ Генштаб повідомив гарні новини з фронту
Українські війська відбили атаки росіян біля 14 населених пунктів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські загарбники нині основні зусилля зосереджують на спробах повного захоплення Донецької області.

Ворог продовжує спроби наступу на Бахмутському напрямку. Про це вранці 7 січня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах 14 населених пунктів на Донеччині та Луганщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація біля Сватового та Кремінної та бої за Кінбурнську косу ‒ показали свіжі карти війни в Україні

Зокрема, невдалими для ворога були спроби наступу біля Стельмахівки, Макіївки, Діброви і Білогорівки Луганської області. А також в районах населених пунктів Озарянівка, Соледар, Красна Гора, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Сіль, Первомайське, Мар'їнка і Побєда на Донеччині.

"Українська авіація протягом минулої доби завдала одного удару по району зосередження окупантів. А наші підрозділи ракетних військ і артилерії здійснили вогневе ураження чотирьох районів зосередження живої сили та військової техніки противника. Ударили також по двох ворожих складах пально-мастильних матеріалів", ‒ йдеться у повідомленні.

Російські окупанти зазнають втрат. Підтвердилося ураження 5 січня пункту дислокації російських окупаційних військ у Гаврилівці Другій Херсонської області, повідомляє Генштаб у зведенні.

Втрати російської армії в Україні можуть становити понад 300 тис. вбитих та поранених. Проте керівництву РФ байдуже на цифри, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ вдарили по скупченнях російських загарбників ‒ Генштаб повідомив гарні новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі