неділя, 14 березня 2021 20:23

За яких умов Зеленський візьме в союзники Порошенка

За яких умов Зеленський візьме в союзники Порошенка
Зеленський може піти на угоду з Порошенком. Фото: Громадське ТБ

Володимир Зеленський може спробувати поборотися з олігархами. Але з цілою системою було б зухвало і ризиковано для нього. Але за допомоги одних олігархів може поборотися з іншими. Про це каже журналу "Країна" політолог Володимир Горбач.

"Це найбільш вірогідний шлях еволюції теперішнього політичного режиму. Вступатиме в союзи і партнерства з одними, щоб боротися з впливом інших. Зараз об'єднався з Ахметовим. Потім може з кимось іншим. Не виключаю і фантастичного сценарію - партнерства Зеленського із Порошенком у випадку подальшого загострення на Донбасі".

Відбуваються заміни в клубі олігархів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Приватбанк" став для Зеленського політичною пасткою

"На першу роль за впливом на президента вийшов Ахметов. Трохи відстав Пінчук. Особливо з відходом Кучми з Тристоронньої контактної групи у Мінську. Зріс вплив Льовочкіна - як політичного стратега та консультанта Офісу президента. Це пов'язують у тому числі з боротьбою проти Медведчука – найближчого електорального конкурента групи Льовочкіна-Бойка", - сказав Горбач.

ПОВНЕ ІНТЕРВ'Ю МОЖНА ПРОЧИТАТИ У НОВОМУ НОМЕРІ ЖУРНАЛУ "КРАЇНА" ВІД 18 БЕРЕЗНЯ

Санкції проти Коломойського від Держдепартаменту США - політичний натяк нашій державі та Зеленському. Це анонс подальших дій американського судочинства проти олігарха. Про це сказав журналу "Країна" політолог Володимир Горбач.

Зараз ви читаєте новину «За яких умов Зеленський візьме в союзники Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі