неділя, 26 січня 2014 04:34

Влада придумала, як "перекрити кисень" Майдану - ЗМІ

Влада придумала, як "перекрити кисень" Майдану - ЗМІ
Влада планує заблокувати будь-яку матеріальну чи фінансову допомогу Майдану - ЗМІ

На позачерговій сесії парламенту 28 січня влада хоче прийняти закон, який дозволить блокувати рахунки всіх юридичних осіб, які надають підтримку Майдану

Про це з посиланням на власні джерела пише ZN.UA.

За інформацією видання, новий перший заступник глави адміністрації президента Андрій Портнов спільно з Мінфіном та Держфінмоніторингом підготував законопроект, мета якого - завдати удару по підприємствах і організаціях, що надають підтримку Майдану.

Як повідомило джерело в адміністрації президента, законопроект представляє собою зміни в законодавство і повинен бути прийнятий під час позачергової сесії у вівторок, 28 січня.

Чинне законодавство дозволяє блокувати рахунки підприємств і організацій, які правоохоронні органи і Мінфін кваліфікують як терористичні або сприяють діяльності терористів.

Розроблений законопроект поширює дію цих норм, з можливістю блокувати рахунки, на підприємства та організації, які влада вважатиме "екстремістськими".

Мета законопроекту - заблокувати будь-яку матеріальну чи фінансову допомогу Майдану.

За даними видання, законопроект ще не зареєстрований у Верховній Раді. Це планують зробити у понеділок, 27 січня.

Зараз ви читаєте новину «Влада придумала, як "перекрити кисень" Майдану - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі