вівторок, 26 червня 2012 10:01

Власенко назвав три варіанти розгляду касації Тимошенко

Власенко назвав три варіанти розгляду касації Тимошенко
Сергій Власенко каже, що справу Тимошенко можуть затягнути. Фото: news.online.ua

Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко бачить три варіанти розвитку подій під час сьогоднішнього розгляду касації у справі проти Тимошенко.

Про це він сказав на брифінгу перед початком засідання.

За словами Власенка, перший варіант- це спроба перенести розгляд касаційної скарги ще раз, навіть на перше вересня, аби створити додаткові перепони для подачі скарги в Європейський суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Тимошенко змайстрували скляну огорожу

"Другий варіант- юридичний футбол - це скасування ухвали Апеляційного суду не торкаючись питання вироку, і відправлення справи на повторний апеляційний розгляд. Тимошенко перестане бути засудженою, не буде в ув'язненні, але буде знаходитися під мірою запобіжного заходу "тримання під вартою", яка була застосована вироком Печерського суду. Ця міра абсолютно незаконна і протирічить всім стандартам", - зазначив адвокат.

Власенко називає третім варінатом те, що Вищий спеціалізований суд може залишити як вирок Печерського суду, так і рішення Апеляційного у силі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшості українців нова справа Тимошенко нецікава - Фесенко

"Мені цей варіант навіяли ті поліцаї, які чергують усюди. Я пройшовся по будівлі Вищого спеціалізованого суду і побачив у всіх закутках офіцерів Беркуту, їх величезна кількість, значно більше, ніж їх було на минулому засіданні. А коли я їхав сюди, бачив величезну кількість міліції та Беркуту. Ця вулиця Богомольця повністю перекрита. Я побачив знайомі по битвах у Печерському суді обличчя ", - наголосив "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «Власенко назвав три варіанти розгляду касації Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі