середа, 21 грудня 2022 19:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Візит Зеленського у США: Пелосі зробила заяву

Візит Зеленського у США: Пелосі зробила заяву
Речниця Палати представників Сполучених Штатів Америки Ненсі Пелосі сказала про двопартійну підтримку України. Фото: Facebook.com/NancyPelosi

Речниця Палати представників Сполучених Штатів Америки Ненсі Пелосі назвала президента України Володимира Зеленського абсолютним героєм.

Україна має потужну підтримку як з боку Демократичної партії, так і з боку республіканців. Про це американський політик сказала журналістами, повідомили ЛІГА.Новини.

За її словами, для Конгресу США є честю приймати "абсолютного героя, який бореться за демократію і веде людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден підписав черговий мільярд для України. Буде Patriot

"Я бачила його (Зеленського. – Gazeta.ua) в Києві, було неймовірно бачити сміливість українського народу, їхню відданість демократії та боротьбу проти нападу Путіна – вони ведуть боротьбу за всіх нас", – заявила Пелосі.

21 грудня президент України Володимир Зеленський вирушив у США. Обговорить із президентом США Джозефом Байденом зміцнення обороноздатності України. Також Зеленський виступить перед Конгресом.

Зеленський подарує президенту США й Конгресу підписаний українськими військовими в Бахмуті хна Донеччині прапор України.

Є багато для обговорення, заявив Байден.

Зараз ви читаєте новину «Візит Зеленського у США: Пелосі зробила заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі