середа, 21 грудня 2022 12:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський везе Байдену подарунок: ЗМІ розвідали який

Зеленський везе Байдену подарунок: ЗМІ розвідали який
Президент України Володимир Зеленський везе лідеру США Джо Байдену подарунок військових із Бахмута. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський подарує президенту Сполучених Штатів Америки Джо Байдену та Конгресу підписаний українськими військовими на передовій у Бахмуті Донецької області прапор України.

Прапор із підписами 20 грудня передав Зеленському боєць у фронтовому місті. Він сказав, що це подарунок нашим братам у США, пише CNN.

"Хлопці дали мені наш чудовий прапор із підписами й попросили передати його", – сказав президент журналістам, які подорожували з ним із Європи до Вашингтона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ з'ясували, про яке озброєння Зеленський поїхав домовлятися зі США

Він підкреслив, що становище України важке: ворог збільшує чисельність військ.

"Наші хлопці сміливіші за ворогів, але нам потрібна потужніша зброя. Ми передамо подяку від хлопців Конгресові та президенту США за їхню підтримку", – додав Зеленський.

Президент Володимир Зеленський 21 грудня вирушив із офіційним візитом у США. Інформацію про це офіційно підтвердили в Офісі президента.

У новому пакеті військової допомоги Україні США нададуть ракетну батарею Patriot. Планується, що президент США Джо Байден оголосить про новий пакет допомоги 21 грудня. Особливість систем Patriot у тому, що вони можуть збивати як крилаті, так і балістичні ракети.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський везе Байдену подарунок: ЗМІ розвідали який». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі