четвер, 20 червня 2024 09:10

Відкусять свій ласий шматок: ці чотири знаки купатимуться у розкоші

Відкусять свій ласий шматок: ці чотири знаки купатимуться у розкоші
Добре вестиметься креативним натурам. Фантазуйте, створюйте нові проєкти, експериментуйте. Фото: pixabay.com

20 червня увечері Сонце переходить до знаку Рака. Починається астрономічне літо.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Можна подумати про зміни в житті, - говорить астрологиня. - Але почати реалізовувати задумане потрібно не раніше п'ятниці. Відкладіть ідею просування своєї кандидатури на високі посади до кращих часів. Цей четвер не сприяє такому просуванню. Складний час для керівників різних рівнів. Цього дня можна позбутися посади. Не таланитиме людям з аналітичним складом розуму. Їхні розрахунки виявляться помилковими. Добре вестиметься креативним натурам. Фантазуйте, створюйте нові проєкти, експериментуйте. Тельці, Леви, Скорпіони і Водолії купатимуться у розкоші. Цього дня ви відкусите свій ласий шматок від тих благ, що пропонує життя. Насолоджуйтеся результатами та плодами своєї праці".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не засиджуйтеся на одному місці. Подорожуйте, гуляйте, займайтеся спортом. Відкладіть справи, що потребують тривалого часу й пильної уваги. Краще займайтеся тим, що любите. Результат вас потішить.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Робіть своє життя комфортнішим. Обладнайте дім сонячними батареями, щоб стати енергонезалежними. Вдалими будуть капіталовкладення в освіту.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Цього дня краще планувати, а не діяти. Не забувайте про власні хобі. Це дозволить добре заробляти. Ваш успіх не забариться. Особливо енергійним та багатим на плоди буде кінець червня.

Рак (22 червня - 22 липня)

Мудро вкладайте кошти у справу, яку розпочнете у червні. Не варто витрачати усе. Щоб розкрутитися вам достатньо мінімального стартового капіталу.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Шукатимете себе у новому виді діяльності. Не бажано переїздити в іншу країну чи місто, змінювати житло. Коли хочете розширити бізнес, порадьтеся з мудрими наставниками. Продумайте, куди вкладати зароблене.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Якщо хочете змін, робіть щось для того, аби удосконалити свої навички. Щоб чогось досягти, доведеться працювати за двох або поєднувати кілька місць роботи водночас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще за всіх: чотири знаки, які перевершать самі себе

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відмовтеся від справ, які забирають багато часу, але натомість не приносять прибутку. Не варто цей баласт брати з собою у наступний місяць.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не бійтеся випробувань. Отримаєте усе, чого забажаєте. Найбільш плідними будуть ранки. Для переговорів та підписання угод обирайте першу половину дня.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Беріться за справи у гарному гуморі. Це дозволить якісно виконати будь-яке завдання. Увечері розслабтеся та отримуйте задоволення. Цей день буде щедрим на нагороди.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вдасться досягнути успіху у кар'єрі. Готовність працювати понаднормово гарантує вам гарні заробітки. Брати шлюб краще у липні.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Можна відкривати власну справу і братися за проєкти, на які довго не могли наважитися. Не бійтеся навчатися. Нові знання згодом конвертуються у високі заробітки.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Доведеться розриватися між домом і роботою. Цього дня присвятіть себе родині. Вдалий час для ремонту та будівництва.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Відкусять свій ласий шматок: ці чотири знаки купатимуться у розкоші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі