неділя, 17 березня 2013 21:41

В "УДАРі" підрахували наявний серед українців відсоток полум'яних революціонерів

В "УДАРі" підрахували наявний серед українців відсоток полум'яних революціонерів
Віктор Чумак. Фото: transparentukraine.org

Влада сьогодні боїться навіть, коли українців збирається більше, ніж троє. І тим більше їй стає не по собі від тисяч людей, які стали учасниками акції "Вставай, Україно!" у Вінниці, Ужгороді та Львові.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від партії "УДАР" Віктор Чумак.

Політик зазначив, що мета цієї акції – донести позицію, з якою опозиція нині перебуває в політичному середовищі, і показати, який досягнуто високий градус нині там.

"Бо відомо ж, що здебільшого громадяни України перебувають у такому собі інформаційному вакуумі, більшість людей не дивляться канал ТВі, а інші показують солодкаву гламурну картинку", - підкреслив Чумак.

За його словами, про підтримку опозиції громадяни сказали ще на виборах у жовтні 2012 року.

"У пропорційній частині опозиція отримала абсолютну більшість голосів. Якщо не було б пересмикування у мажоритарці, то про більшість Партії регіонів ми зараз не говорили б, відповідно до старого закону про пропорційну систему виборів", - вважає нардеп.

"Тобто на сьогодні ми вже маємо підтримку в цьому. Люди вже виходять на вулиці, ці 2-3%, які є рушійною силою революційних або серйозних суспільних змін. І завжди можна очікувати, що ці 3% чи 5% людей підтримають опозицію", - переконаний Чумак.

Зараз ви читаєте новину «В "УДАРі" підрахували наявний серед українців відсоток полум'яних революціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі