четвер, 19 травня 2011 13:42

Учасників акції "Вперед" покопали ногами біля Ради - "бютівець"

Учасників акції "Вперед" покопали ногами біля Ради - "бютівець"

Після акції "День гніву" підприємці зрозуміли, що без допомоги політиків не зможуть публічно висловлювати свій протест проти дій влади.

Про це в інтерв'ю журналістам у парламенті сказав "бютівець" Сергій Міщенко.

Він нагадав, що під час податкового Майдану підприємці просили політиків не втручатися в акцію.

"Тоді вони просили тільки одну допомогу-захист і все. Але зараз вони зрозуміли, що без допомоги політиків не можна навіть і сцену встановити", - зазначив "бютівець".

"Ось сьогодні вночі встановлювалася ця сцена. Підприємців покопали ногами і відправили звідси. Вони одразу звернулися до нашої політичної сили за підтримкою в такому елементарному питанні, для того, щоб встановити сцену для виступу їхніх представників...Це їхня ініціатива. Ми казали, що самі нав'язуватися не будемо", - підкреслив парламентар.

За словами політика, депутати-опозиціонери підготують законопроект, в якому будуть враховані вимоги підприємців щодо спрощеної системи оподаткування.

"Зрозуміло, що потрібна буде узгоджена позиція з урядовими інституціями та більшістю у парламенті, тому що внести законопроект можна, але якщо він "мертвий" і за нього ніхто не проголосує, то це не результат",-додав він.

Нагадаємо, що сьогодні біля парламенту відбулася акція протесту учасників руху "Вперед". Вони вимагають від Верховної Ради лібералізувати Податковий кодекс та ухвалити законопроект щодо спрощеної системи.

Зараз ви читаєте новину «Учасників акції "Вперед" покопали ногами біля Ради - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі