четвер, 21 липня 2011 18:50

У Партії регіонів порадили своєму "викривачу" звернутися в міліцію

У Партії регіонів порадили своєму "викривачу" звернутися в міліцію

Павло Целовальников, який має інформацію про те, що члени організації "Тимошенко - до відповідальності" готують наступного тижня здійснити провокацію під час розгляду газового справи проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко, має звернутися в міліцію, а "не влаштовувати псевдо-викривальні піар-шоу у будівлі Печерського суду".

З такою заявою виступила прес-служба Партії регіонів.

"Ми вже давно звикли до провокацій БЮТ, до наполегливих спроб його представників будь-яким засобом дискредитувати нашу політичну силу. Однак сьогоднішній інцидент виходить за рамки традиційної для них маніпулятивної практики боротьби з політичними опонентами", - зазначили "регіонали".

За їхніми словами, черговою мішенню для інформаційної атаки обрані громадські рухи та організації, які "посміли" відкрито заявити про свою позицію, висловити свою, відмінну від очолюваної Тимошенко політичної сили точку зору.

"Тут доречно нагадати, що будь-який громадянин, якому стають відомі факти про підготовлювані протиправні дії, зобов'язаний негайно звернутися з відповідною заявою до правоохоронних органів", - підкреслили у Партії регіонів.

Там вважають за необхідне закликати громадянина Целовальникова, який "нібито має у своєму розпорядженні таку інформацію, виконати свій громадянський обов'язок".

"Висловлюємо впевненість, що БЮТу і його штатним посібникам-провокаторам не вдасться відвернути увагу громадськості від резонансних судових процесів, які розслідують масштабні корупційні діяння їхніх злодійкуватих лідерів", - підсумували у прес-службі "регіоналів".

Нагадаємо, колишній член організації "Тимошенко - до відповідальності" Павло Целовальников повідомив про те, що її учасники готують на наступний тиждень провокацію в Печерському районному суді міста Києва під час розгляду газової справи проти екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

За словами активіста, ця організація керується особисто "регіоналом" Андрієм Клюєвим. Вона "не обмежена в фінансуванні - її члени отримують в день від 500 до 1000 гривень".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів порадили своєму "викривачу" звернутися в міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі