вівторок, 06 вересня 2016 08:18

У МВС міркують, як притягнути Льовочкіна та Фірташа до відповідальності

У МВС міркують, як притягнути Льовочкіна та Фірташа до відповідальності
Фото: espreso.tv

МВС і Нацполіція планують притягнути до відповідальності народного депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна та олігарха Дмитра Фірташа.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в ефірі "5 каналу".

"На цей момент Міністерство внутрішніх справ і Національна поліція розглядають можливість використання статей Кримінально-процесуального кодексу України, які дадуть змогу саме МВС і Національній поліції притягнути російських політтехнологів і, власне, керівництво телеканалу ("Інтер" — Gazeta.ua) в особі ворогів України Льовочкіна і Фірташа до кримінальної й адміністративної відповідальності", — сказав Шкіряк.

Наразі інформаційною політикою телеканалу "Інтер" керує Ігор Шувалов. Його необхідно видворити з України, вважає радник Авакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Льовочкін добудовує своє "гніздо" у Конча-Заспі - нардеп показав відео

Як повідомлялося, 4 вересня підпалили редакцію програми новин "Подробиці" телеканалу "Інтер". На стіні біля входу до будівлі пікетувальники залишили напис "Інтер" - агент Кремля". Шістьох осіб на місці події затримали та доправили до відділків поліції. Згодом їх відпустили, підозру їм не вручали.

Зараз ви читаєте новину «У МВС міркують, як притягнути Льовочкіна та Фірташа до відповідальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі