пʼятниця, 17 червня 2011 14:49

У Компартії побачили, як Янукович об'єднує Україну під фашистським прапором

У Компартії побачили, як Янукович об'єднує Україну під фашистським прапором

Народний депутат від Компартії Євген Царьков розцінює рішення Конституційного суду про незаконність використання червоного прапора як "плювок всім ветеранам Великої вітчизняної війни та громадянам України".

"Це плювок всім ветеранам, тим більше в день початку війни. Це плювок всім тим громадянам України, у кого діди, бабусі воювали за нашу батьківщину, це плювок всім виборцям всіх політичних сил", - сказав Царьков.

За його словами, влада показала, прихильником яких історичних сил вона є.

"Влада показала, що вона не хотіла, щоб радянська влада звільняла їх від гітлерівських окупантів, і вони з задоволенням об'єднали б (землі) від Галичини до Донецька під фашистським прапором", - зазначив Царьков.

Нагадаємо, вивішування червоних прапорів на адміністративних будівлях поряд з державними прапорами України суперечить Конституції України. Відповідне рішення Конституційного суду, прийняте 16 червня, було оприлюднено сьогодні. КСУ постановив, що Конституція визначає вичерпний перелік державних символів, і червоний прапор до них не належить.

Зараз ви читаєте новину «У Компартії побачили, як Янукович об'єднує Україну під фашистським прапором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі