четвер, 26 квітня 2012 15:39

У БЮТі побачили, як Банкова тисне на ЦВК

У БЮТі побачили, як Банкова тисне на ЦВК
Сергій Подгорний переконаний: АП надасть ЦВК уже готовий проект постанови. Фото: 24tv.ua

Адміністрація президента телефонним дзвінком відмінила засідання ЦВК, на якому мала бути ухвалена постанова про визначення меж мажоритарних округів.

Про це повідомив голова підкомітету з питань виборчого законодавства Комітету Верховної Ради з питань місцевого самоврядування Сергій Подгорний, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За словами депутата, один з членів ЦВК, який побажав залишитись неназваним, повідомив, що через вказівку, яка надійшла з адміністрації президента, Центрвиборчком скасував заплановане на 16.00 годину засідання, де мало розглядатися питання затвердження меж мажоритарних виборчих округів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦВК остаточно визначилися із кількістю округів

"Втрутилась Адміністрація президента і засідання відмінили, а членам ЦВК сказали: чекайте, ми вам дамо готовий проект постанови, за який ви проголосуєте", - зазначив Подгорний.

При цьому депутат нагадує, що згідно з законом про вибори, межі округів мають бути затверджені до 30 квітня, "а це вже буде вихідний день".

"Тобто рішення має бути ухвалене Центрвиборчкомом завтра-післязавтра", - зазначив Подгорний.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі побачили, як Банкова тисне на ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі