середа, 02 лютого 2022 00:58

"Трухіну не місце ні у фракції, ні в партії "Слуга народу" - Арахамія

"Трухіну не місце ні у фракції, ні в партії "Слуга народу" - Арахамія
Арахамія прокоментував ДТП за участю Трухіна. Фото: Українська правда

Глава фракції "Слуги народу" Давид Арахамія заявив, що нардепу Олександру Трухіну не місце ні у фракції, ні в партії.

У партії чекали на офіційні та переконливі результати розслідування ДТП, на місці якого бачили Трухіна, написала в Telegram спікер партії Юлія Палійчук.

"Але кадри з натільних поліцейських камер говорять більше, ніж він може сказати на виправдання", - заявив глава фракції СН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія Зеленського сформувала "чорний список" - на вильоті 61 депутат

Арахамія сказав, що йому та його колегам соромно за поведінку Трухіна.

"Він має негайно вийти самостійно", – сказав голова фракції.

Якщо Трухін не вийде з фракції та партії, таке рішення буде ухвалено, як тільки епідеміологічна ситуація дозволить зібрати кворум та провести результативне голосування.

"А в інших питаннях Олександр Трухін повинен співпрацювати зі слідством, щоб уже не нам, а суспільству відповісти на питання, що стосуються ДТП і всього, що відбувається після нього", – резюмував нардеп.

"Слуга народу" Олександр Трухін намагався підкупити поліцейського, щоби залишити місце ДТП за своєї участі. Журналістам вдалося поспілкуватися з поліцейським, який був присутнім на місці ДТП. Саме його нагрудна камера зафіксувала важливі докази аварії за участю слуги народу.

Зараз ви читаєте новину «"Трухіну не місце ні у фракції, ні в партії "Слуга народу" - Арахамія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі