неділя, 04 липня 2010 12:12

Тігіпко може піти з уряду через вибори - "бютівець"

Тігіпко може піти з уряду через вибори - "бютівець"
Народний депутат із фракції БЮТ Володимир Бондаренко не виключає, що віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко буде відправлений у відставку. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

Бондаренко наголосив, що напередодні місцевих виборів Тігіпко може "зробити з себе ображеного". "Тобто, зробити вигляд людини, яка не сприяла узурпації влади, а пішла, тому що помітила такі дії. І з відбіленим обличчям пішла на вибори. Тігіпко – не нова людина в політиці.

Це дуже хитрий і підступний тип. Це зняття буде обставлено таким чином, щоб добре виглядало у виборчій кампанії і знову підняло рейтинг людині, яка фактично обманула українців. Бо пішла з Януковичем, а тепер хоче відмитися", - зауважив депутат.

За його словами, зараз Тігіпко хотів би виглядати як прогресивний "свіжий" політик. "Нічого в ньому прогресивного і свіжого немає. Це добре потріпаний в політичних тертях кадр, який, пішовши у владу Януковича, буде творити образ сильного лідера, який незадоволений втіленням реформ. Але ж він і не збирався їх проводити", - зазначив "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко може піти з уряду через вибори - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі