середа, 15 грудня 2021 07:13

Телеканал "Рада" перезапускатиме організатор секс-скандалу - ЗМІ

Телеканал "Рада" перезапускатиме організатор секс-скандалу - ЗМІ
До переформатування телеканалу залучили скандально відомого політтехнолога Петрова. Фото: t.me/ne_kravets

До переформатування телеканалу "Рада" залучили політтехнолога Володимира Петрова, який є організатором секс-скандалу про нібито домагання з боку поліцейського Олександра Варченка.

Дружина Варченка Ольга на той момент працювала першою заступницею голови Державного бюро розслідувань, повідомляє "Українська правда" із посиланням на джерело в Офісі президента. Скандал пов'язували з тиском на керівництво ДБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студентка, яка заявляла про погрози з боку співробітника Нацполіціі Варченко, вибачилася перед ним і його сім'єю

"Петров є підозрюваним за кількома статтями: втручання в діяльність правоохоронців, завідомо неправдиве повідомлення про злочин, порушення недоторканності житла і таємниці листування. Розслідування наразі завершене, але досі не скероване до суду", - йдеться у повідомленні.

Свою провину політтехнолог тоді не визнав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Служим Советскому Союзу" й "новости из Челябинска" - держтелеканал "Дом" продовжує пробивати дно

15 грудня телеканал "Рада" планує вийти в ефір в оновленому форматі - із сучасною парламентською студією і додатковою студією в Кабінеті міністрів.

Перезапуском телеканалу "Рада" займається медіапродюсер Олексій Семенов, який запускав прокремлівські телеканали "112 Україна" і "NewsOne". Вони пов'язані з підозрюваним у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

Зараз ви читаєте новину «Телеканал "Рада" перезапускатиме організатор секс-скандалу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі