четвер, 29 листопада 2018 17:51

Скандал із домаганням студентки: затримали відомого політтехнолога

Скандал із домаганням студентки: затримали відомого політтехнолога
Військова прокуратура затримала відомого політтехнолога Володимира Петрова у справі про домагання і погрози співробітника Національної поліції Олександра Варченка щодо студентки Наталії Бурейко. Фото - Фокус.ua

Військова прокуратура затримала відомого політтехнолога Володимира Петрова у справі про домагання і погрози співробітника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка щодо студентки Наталії Бурейко. Про це в Facebook написав журналіст Мілан Леліч.

"Про Тіндер-скандал за участю Наталі Бурейко та Олександра Варченка вже всі забули, а військова прокуратура - не забула. Щойно у цій справі затримали відомого політтехнолога Володимира Петрова", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кинулися на мене з молотком і ножем" - студенти побилися через гучний секс

Адвокат Юрій Іващенко підтвердив факт затримання Петрова, пише "Страна.ua".

"Петрова затримали. Цим займається військова прокуратура. У чому обставини - поки не скажу. У Петрова вдома проводять обшук. Їду на обшук", - зазначив він.

7 листопада студентка Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" Наталія Бурейко опублікувала в Facebook пост, в якому заявила про нібито домагання і погрози з боку Олександра Варченка, заступника начальника відділу департаменту захисту економіки Нацполіції України, з яким познайомилася в месенджері Tinder. Дівчина виклала фото переписки, погроз, а також подарунок із відрубаних курячих ніг, які нібито надіслав їй залицяльник. Незабаром на сторінці Бурейко з'явився новий пост із вибаченнями родині Варченків, натомість усі попередні повідомлення про інцидент зникли. Після цього дівчина припинила відповідати на дзвінки і ніхто зі знайомих її не бачив, також зникла її мати.

Зараз ви читаєте новину «Скандал із домаганням студентки: затримали відомого політтехнолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі