середа, 19 травня 2010 12:06

Табачник визнав, що порушив закон

Табачник визнав, що порушив закон

Міністр з освіти та науки Дмитро Табачник визнав, що порушив закон, який забороняє паління на території навчального закладу або гуртожитків.

Міністра з сигаретою біля університету Шевченка застала учора знімальна група одного з українських телеканалів.

"Я визнаю, що порушив закон, але я був за 30 метрів від входу в університет. А щодо того, що палити не можна навіть біля фасаду, то я цього не знав. Буду тепер більш уважним", - сказав Табачник журналістам на брифінгу.

11 лютого цього року набрав чинності Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв".

Закон визначає обмеження щодо споживання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Згідно з вимогами зазначеного Закону забороняється куріння тютюнових виробів у ліфтах і таксофонах; у закладах охорони здоров"я; у навчальних та освітньо-виховних закладах; на дитячих майданчиках; на спортивних майданчиках; у під"їздах житлових будинків; у підземних переходах; у громадському транспорті (включаючи транспорт міжнародного сполучення) та ін.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Табачник визнав, що порушив закон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі