вівторок, 22 березня 2022 14:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Світ досі не зрозумів, за що триває війна - Подоляк

Світ досі не зрозумів, за що триває війна - Подоляк
Подоляк заявив, що Росія не може існувати у 21 столітті. Фото: bbc.com

Війна точиться не за території, торгівлю чи нафтове ембарго. Україна воює за свою свободу та проти всього що, як виявилося, символізує "русский мир".

Про це заявив радник керівника Офіса президента України Михайло Подоляк.

"Сьогодні вже абсолютно точно зрозуміло хто є хто, що ми можемо і чому ми не програємо. Чітко зрозуміло, хто нас підтримує, а хто стоїть осторонь і дивиться на все, як воно буде. На жаль, світ не до кінця зрозумів, що війна триває не за територію, торгівлю, нафтове ембарго. Війна - проти варварства, масових убивств, нелюдяності, проти всього того монструозного, що тягне за собою Російська Федерація. Це держава, яка в принципі не може існувати в 21 столітті, тому що вона грає не за правилами і не хоче жити в мирі", - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна відповіли на слова Зеленського про всеукраїнський референдум

Подоляк додав, що потрібно завжди пам'ятати про українських героїв, які сидять сьогодні в оточених містах і не віддають їх ворогу.

"Чернігів. Понад три тижні з людей знущаються, їх хочуть стерти з лиця землі, але ми Чернігів пам'ятатимемо", - заявив Подоляк.

Активні бойові дії в Україні з російськими окупантами можуть завершитися за два-три тижні. Про це повідомив радник голови Офіса президента Олексій Арестович у національному телемарафоні.

Зараз ви читаєте новину «Світ досі не зрозумів, за що триває війна - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі