пʼятниця, 26 квітня 2013 06:43

Сьогодні в Чернігові відбудеться акція протесту в рамках кампанії "Вставай, Україно!"

Сьогодні в Чернігові відбудеться акція протесту в рамках кампанії "Вставай, Україно!"
Фото: portal.lviv.ua

26 квітня 2013 року в Чернігові відбудеться акція протесту в рамках всеукраїнської кампанії "Вставай, Україно!", передає УНН з посиланням на прес-службу партії "Свобода".

"Захід відбудеться під проводом лідерів опозиційних політичних партій – Голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока, очільника парламентської фракції ВО "Батьківщина" Арсенія Яценюка та керівника "УДАРу" Віталія Кличка", - йдеться у повідомленні.

Початок ходу – о 17:00 від пр. Миру, 49. Активісти пройдуть маршем до Красної площі. На центральній площі Чернігова відбудеться віче, на якому виступлять опозиційні лідери та народні депутати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Партія регіонів заявляє: войовничим радикалам слід нарешті засвоїти уроки минулого, усвідомити, що фашизм у будь-яких його проявах переможений"

Як повідомляв УНН, 27 квітня акція "Вставай, Україно!" відбудеться в Сумах.

Довідково: "Вставай, Україно!" — акція протесту проти режиму президента України Віктора Януковича, організована опозиційними партіями ВО "Свобода" і ВО "Батьківщина". Проведення акції "Вставай, Україно!" заплановане у всіх обласних центрах України. Акція розпочалася 14 березня 2013 року маршем у Вінниці, в якому за різними оцінками взяли участь від 2 до 10 тисяч осіб.

Завершити акцію планують 18 травня (День Європи) у Києві масштабним маршем. 15 березня до акції долучилися опозиційна партія УДАР.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в Чернігові відбудеться акція протесту в рамках кампанії "Вставай, Україно!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі