неділя, 22 грудня 2013 02:01

Сьогодні Євромайдан відвідають представники Європарламенту та російської опозиції

Сьогодні Євромайдан відвідають представники Європарламенту та російської опозиції
Фото: www.svoboda.org

Сьогодні Євромайдан у центрі столиці України відвідають представники Європарламенту та російської опозиції.

Зокрема, як стало відомо Gazeta.ua, у Штабі національного спротиву, який розташований у Будинку профспілок, о 14.00 відбудеться брифінг депутата Європарламенту Микаеля Галлера. Згодом, тут же о 15.00 відбудеться брифінг російських опозиціонерів Ілля Яшина та Костянтина Борового.

Нагадаємо, лідери трьох опозиційних сил – Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок – закликали українців у неділю, 22 грудня, прийти на Народне Віче, яке відбудеться традиційно на Майдані Незалежності у Києві.

"Ми, люди, які прагнуть змін, відчувають себе громадянами, а не рабами, хочуть жити, а не існувати. Ми всі вийдемо на Майдан Незалежності о 12.00 у неділю, щоб показати, що нас мільйони, і ігнорувати нас не варто!" - заявили лідери опозиції.

В опозиції також додали, що на сцені Євромайдану у неділю виступатимуть гурти ТНМК, Мотор'ролла, KOZAKsystem, Гайдамаки, Ролекс, а також виконавці Тарас Чубай, Марічка Бурмака та інші.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Євромайдан відвідають представники Європарламенту та російської опозиції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі