неділя, 17 січня 2010 11:17

Симоненко голосував не за себе, а за "наведення порядку в країні"

Симоненко голосував не за себе, а за "наведення порядку в країні"

Кандидат у президенти України від Блоку лівих і лівоцентристських сил Петро Симоненко (лідер Компартії) проголосував на одній з виборчих дільниць Печерського району столиці у неділю.

"Я безумовно, голосував за те, щоб у нас змінилася ситуація і за наведення порядку в країні", - сказав він журналістам після голосування.

Разом з тим Симоненко зазначив, що етапом виборів боротьба не завершиться.

Кажучи про свої плани на поствиборний період, він зазначив: "Ми вже готові до початку організації роботи щодо участі у виборах до місцевих органів самоврядування. Ми готові до серйозної роботи у складі Верховної Ради. Ми сьогодні і надалі будемо продовжувати об"єднувати Блок лівих і лівоцентристських сил і посилювати наш вплив, вплив лівих ідей на все те, що буде відбуватися в державі ".

Симоненко також зазначив, що ці вибори повинні закінчити 18-річний експеримент над нашим народом.

"Ці вибори повинні об"єднати і те, що по-справжньому буде реалізована ідея незалежності, самостійності держави, але, насамперед, через зміну курсу", - пояснив він.

Всі неділю Симоненко планує перебувати в штабі.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Симоненко голосував не за себе, а за "наведення порядку в країні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі