середа, 22 січня 2014 03:56

Силовики репресують беззахисних студентів: на очах ДАІшників побили хлопця

Силовики репресують беззахисних студентів: на очах ДАІшників побили хлопця
Фото: westua.net

Повідомлення про побиття студента університету театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого надійшло у студію Громадського ТВ від студентки цього ж вишу Анастасії. Дівчина розповіла, що через побиття студента активістам з університету довелося скасувати акцію протесту призначену на завтра, оскільки молодь побоюється важких наслідків для себе.

Дівчина розповіла, що побитий студент їхав у таксі. Машину на дорозі спинили ДАІшники з вимогою показати документи. У відповідь на це хлопець показав студентський квиток. Працівники дорожної служби перепитали, чи дійсно від з університету Карпенка-Карого. Після цього до машини таксі підійшли люди з машини, що увесь час стояла поряд з автівкою ДАІшників. Хлопця витягли з машини і почали бити. За словами Анастасії, йому дивом вдалося втекти. Наразі друзі сховали студента у надійному місці. Де саме, не кажуть.

Анастасія наголосила, що суспільство має розуміти: акцію скасували не просто так, а через серйозну загрозу для учасників.

Нагадаємо, що сьогодні знайшовся активіст Ігор Луценко. Він розповів, що вчора вночі його викрали і катували невідомі особи. Наразі Луценко перебуває у лікарні із травмами.

Зараз ви читаєте новину «Силовики репресують беззахисних студентів: на очах ДАІшників побили хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі