субота, 07 січня 2017 16:32

СБУ проведе із Савченко роз'язнювальну роботу

СБУ проведе із Савченко роз'язнювальну роботу

СБУ проведе із нардепом Надією Савченко роз'язнювальну роботу стосовно її наміру опублікувати списки всіх військовополонених і зниклих безвісти українців.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт.

"Нові списки полонених - це не феєрверк, а тяжка праця. Ми не повинні використовувати цю інформацію для корисних цілей, маніпулювати списками, займатися політичним піаром. Нам треба зробити все, щоб полонені хлопці були звільнені. І пам'ятати про безвісти зниклих, їх більше 490 людей. Питання в тому, для чого взагалі ці списки опубліковувати", - додав Тандіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко розповіла російським ЗМІ, як "розуміла" "Беркут"

Пообіцяв провести із Савченко роз'яснювальну роботу в межах законодавства. Воно обмежує публікацію будь-якої інформації, пов'язаної з даними про військовополонених.

Надія Савченко на свой сторінці у Facebook написала, що хоче опублікувати списки військовополонених і зниклих безвісти українців.

"Списки військовополонених та зниклих безвісти котрі я отримала за результатами зустрічі в Мінську, а також зібрані мною, з моменту мого звільнення з російського полону, я оприлюдню найближчим часом", – повідомила Надія Савченко.

Зараз ви читаєте новину «СБУ проведе із Савченко роз'язнювальну роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі