четвер, 24 липня 2014 11:20

"Регіонали" помножили свій авторитет на нуль - політолог

"Регіонали" помножили свій авторитет на нуль - політолог
Фото: zn.ua

Іде процес завершення існування Компартії України. Так Gazeta.ua політолог Олександр Палій прокоментував офіційний розпуск фракції КПУ у парламенті.

За його словами, ця "кривава політична сила" має зникнути. "За останній час ми побачили цікаві самовикриття. Олександр Голуб сказав, що на кожного комуніста у Симоненка є тека із компроматом, а сам лідер КПУ має нерухомість та рахунки за кордоном. А той нещодавно почав нести якусь маячню про те, що наших солдат продають на органи. Це явно робилося для російського телебачення", - зазначив експерт.

Політолог наголосив, що Партія регіонів, як і Компартія, співпрацює із терористами. "Окремі "регіонали", такі як Єфремов, Левченко підіграють сепаратистам. Так вони помножили свій авторитет на нуль. Всі пам'ятають результати президентських виборів: менше двох відсотків у Симоненка та три відсотки у Добкіна. Це мікроскопічні цифри. Дехто каже, мовляв, за них голосували мільйони людей. Це не так. Йдеться про пару сотень тисяч. Коли в Німеччині заборонялася фашистська партія, за неї теж віддавали голоси, але це їй не допомогло. Вже час через вибори та заборони привести наш політичний "ландшафт" у відповідність до думки народу", - наголосив Палій.

Він вважає, що якщо Симоненко створить нову партію та піде на вибори, навряд чи отримає достатню підтримку.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" помножили свій авторитет на нуль - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі