четвер, 26 жовтня 2006 15:17

Рада повторно розгляне проект бюджету на 2007 рік у вівторок

У наступний вівторок Верховна Рада розпочне перше читання законопроекту бюджету на 2007 рік. Про це під час прес-конференції заявив перший віце-прем"єр, міністр фінансів України Микола Азаров.

- Закінчується підготовка до першого читання бюджету на 2007 рік. Була виконана значна робота у всіх комітетах Верховної Ради та фракціях. Особливо значна роботу виконав бюджетний комітет. Було опрацьовано більше 3 тисяч пропозицій. Тому ми не вклалися у строки бюджетного кодексу. У зв"язку з цим парламент вирішив продовжити нам термін на опрацювання - сказав міністр фінансів.

За його словами, бюджет на наступний рік є збалансованим. Він реально розпочинає виконання програми Президента "Десять кроків назустріч людям". Не зважаючи на це навколо нього "з"явилося багато чуток, нісенітниць, назбиралося брехні".

Бюджет-2007 передбачає покращення медицини, повну комп"ютеризацію сільських шкіл, запровадження різних соціальних програм. Місцеві бюджети планується забезпечити коштами так, щоб їх вистачало на цілий рік.

Тарифи на комунальні послуги не будуть перевищувати 15% прибутку сім"ї. Також не планується проводити якісь зміни у податковій системі.

- Ніяких нових податків та оподаткувань не буде. Ми працюємо тільки над зниженням їх відсоткової ставки, - запевнив Азаров.

Газета по-українськи

Зараз ви читаєте новину «Рада повторно розгляне проект бюджету на 2007 рік у вівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі