середа, 13 червня 2007 10:16

"Регіони" ввели перебіжчиків з БЮТу з прохідну частину списку

"Регіони" ввели перебіжчиків з БЮТу з прохідну частину списку
Деяким депутатам, які заявили у вівторок про відтворення фракції БЮТ, а також депутатам, що в майбутньому могли б увійти до складу фракції, вже обіцяні місця в прохідній частині виборчого списку Партії регіонів.

"Комерсант-Україна" повідомляє, що на майбутні парламентські вибори, зокрема, "у другій сотні списку ПР, але не вище 180 місця" підуть Максим Луцький, котрий одним із перших заявив про приєднання до антикризової коаліції, Олександр Ковтуненко, Володимир Олійник, Олег Надоша і Сергій Поліщук.

Більше того, за інформацією видання, Ковтуненко і Поліщук уже є повноправними членами Партії регіонів, а Луцький готується отримати партійний квиток і вже подав у секретаріат Партії Регіонів відповідну заяву.

Цих трьох депутатів поєднує також те, що останнім часом вони активно співпрацюють з віце-прем"єром Андрієм Клюєвим, що курує в уряді питання ПЕК і промисловості, відзначає видання.

Відповідно до посвідчень, виданих Кабінетом міністрів, Поліщук є радником віце-прем"єра з питань промисловості, а Ковтуненко – радником з питань ядерної політики. Луцькому відведена посада консультанта віце-прем"єра по зв"язках із Верховною Радою.
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" ввели перебіжчиків з БЮТу з прохідну частину списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі