понеділок, 15 лютого 2010 12:10

"Бютівець": "То що, ми відтерміновуємо вибори до нових віників, чи як?"

"Бютівець": "То що, ми відтерміновуємо вибори до нових віників, чи як?"

Спікер Володимир Литвин заявив, що не можна окремою постановою профінансувати місцеві вибори. Так він відповів на виступ "бютівця" Олега Білоруса на Погоджувальній раді.

Той сказав: "То що, ми відтерміновуємо вибори до нових віників, чи як? Є якийсь конкретний прогноз, коли вони (вибори) будуть. На жнива, чи в період відпусток? Ви можете конкретно сказати. Адже Конституція не дозволяє собі ніяких вольностей".

Натомість Литвин конкретної дати не назвав і сказав, що парламент не може окремою постановою прийняти фінансування. Тому вибори, скоріше за все, будуть перенесені.

Нагадаємо, що сьогодні спікер заявив про те, що зараз існує загроза перенесення місцевих виборів з 30 травня на іншу дату, оскільки не прийнятий держбюджет.

На що лідер фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що блок не погоджується з цим і наполягає на проведенні виборів у визначені Конституцією терміни - наприкінці травня.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Бютівець": "То що, ми відтерміновуємо вибори до нових віників, чи як?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі