пʼятниця, 16 грудня 2022 10:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін узявся особисто ширити фейки про війну в Україні

Путін узявся особисто ширити фейки про війну в Україні
В посольстві РФ у США заявили, що можлива передача комплексів Patriot Україні стане черговим провокаційним кроком, який "загрожує непередбачуваними наслідками". Фото: eastnews.ua

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки України зібрав добірку фейків, маніпуляцій і дезінформації, які російські окупанти створили на ранок 16 грудня.

Президент Російської Федерації Володимир Путін особисто поширює нову дезінформацію щодо війни в Україні, повідомила у п'ятницю вранці пресслужба ЦПД в Telegram.

"Росія обов'язково досягне відновлення нових територій і в них буде запроваджено загальноросійські стандарти соціального забезпечення. До 2030 року в нових регіонах потрібно вийти на загальноросійський рівень за всіма показниками", – заявив російський диктатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лавров і Небензя розродились новими фейками про війну в Україні

В посольстві РФ у Сполучених Штатах Америки заявили, що можлива передача США комплексів Patriot Україні стане нібито черговим провокаційним кроком, який "загрожує непередбачуваними наслідками". Це – маніпуляція, попереджають у РНБО.

Проманіпулював заявою учора і Путін:

"Проти РФ розгорнуто безпрецедентну санкційну агресію. Ми є одним із найбільших постачальників на глобальний ринок зерна, рослинних олій та добрив. Санкційні обмеження поставили перед Росією багато складних завдань, але, з іншого боку, це відкриває нові можливості, є стимулом до будування економіки, що має повний, а не частковий технологічний, виробничий, кадровий і науковий суверенітет".

Російський президент Володимир Путін перебуває у стані нервового виснаження та є фізично неповносправним. Нагадує людину при смерті, тому готовий іти по трупах. Про це Gazeta.ua розповів фізіогномік Юрій Долгих.

Російська Федерація не виграє війну проти України. Що швидше президент РФ Володимир Путін це визнає і забере війська з території України, то довше проживе він сам і його оточення. Про це сказав президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю британському виданню The Economist.

Зараз ви читаєте новину «Путін узявся особисто ширити фейки про війну в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі