четвер, 11 серпня 2011 16:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Прокурори розсмішили Тимошенко

Прокурори розсмішили Тимошенко

У Печерському суді 5 годин допитують першого віце-прем'єра уряду Тимошенко Олександра Турчинова.

Під час допиту між сторонами виникають суперечки, як ставити свідку питання.

Зокрема, коли прокурори багато разів питають у свідка одне й те саме, хоча захист нагадує, що був позбавлений цього права під час допиту свідків обвинувачення.

Коли суддя Родіон Кірєєв попросив Турчинова давати вичерпні відповіді на запитання, Тимошенко сказала: "Я пам'ятаю як ви пане суддя не робили зауважень Грищенку, коли він про зірки розповідав".

Пізніше прокурори розсмішили сторону захисту. Вони запитали, звідки Турчинов отримав інформацію стосовно газових переговорів.

"Звідки вам відомі ваші відповіді?", - обмовився один з прокурорів. Це питання змусило Тимошенко і адвокатів розсміятися до сліз.

У відповідь на це Кірєєв попросив захист і підсудну не перетворювати "суд на цирк".

"З різних джерел, але в більшості (у цих подіях) я особисто брав участь", - відповів Турчинов.

На запитання ж про рівень його знайомства з Тимошенко, Олександр Турчинов відповів, що дає виключно об'єктивні свідчення.

"Взагалі хочу висловити подяку Віктору Януковичу за те, що він такої якості прокурорів сюди надав", - висловила свою думку Тимошенко, яку процитувала її прес-служба.

Зараз ви читаєте новину «Прокурори розсмішили Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі