вівторок, 08 червня 2010 20:51

Права рука Тігіпка вербувала людей у Прикарпатті

Права рука Тігіпка вербувала людей у Прикарпатті

"Сильна Україна" набирає людей, які політику пропускають через розум

Про це заявив у Івано-Франківську Кость Бондаренко.

Відомий політолог приїхав на Прикарпаття вже як політик. З кінця травня він – заступник голови партії "Сильна Україна", лідером якої є Сергій Тігіпко.

Він їздить державою, щоб на власні очі побачити її потенціал. Побаченим на Прикарпатті залишився задоволений - сказав політик під час прес-конференції. Це його друга зустріч із журналістами в іпостасі політика.

"Сьогодні партія ставить перед собою мету не планко валового зростання, а ставить мету - ретельний підбір кадрів, ретельна робота серед певних груп населення. Це представники середнього й малого бізнесу, представники творчої інтелігенції. Насамперед – це мають бути думаючі люди. Люди, які сприймають політичну дійсність не серцем, а пропускають її через розум", - наголосив Бондаренко.

На Прикарпатті на разі лише 1,5 тисячі партійців, хоча по Україні "Сильна Україна" налічує їх вже 8 десятків тисяч. Їх кількість постійно зростає. Кожна обласна організація самостійно вирішує "з ким вести переговори, з ким координувати свої дії чи блокувати, кого підтримувати".

Втім, на думку Бондаренко, потрібні реформи на місцях.

"Президентська вертикаль сьогодні забезпечує себе контролюванням обласних і районних адміністрацій. Як показав досвід Віктора Ющенка, обласні адміністрації дуже часто використовували як інструментарій у боротьбі з Кабінетом Міністрів", .- каже політик.

"Сильна Україна", каже політолог, партія командного типу. Зараз ведуться переговори з деякими політичними силами, двері для інших також відкриті.

На виборах міського голови Івано-Франківська, каже, будуть підтримувати або сьогодні діючого Віктора Анушкевичуса, або шукатимуть власного кандидата. Остаточне рішення обіцяють озвучити ближче до виборів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Права рука Тігіпка вербувала людей у Прикарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі