пʼятниця, 05 липня 2024 06:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін відреагував на пропозиції Трампа щодо України

Путін відреагував на пропозиції Трампа щодо України
Росія серйозно ставиться до пропозицій Трампа завершити війну, заявив Путін. Фото: eastnews.ua

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що серйозно сприймає коментарі кандидата в президенти США Дональда Трампа щодо завершення війни в Україні.

Водночас президент РФ запевняє, що не знайомий з конкретними пропозиціями Трампа, пише Reuters.

"Те, що пан Трамп як кандидат у президенти говорить, що він готовий і хоче зупинити війну в Україні, ми сприймаємо досить серйозно", - сказав Путін під час пресконференції в столиці Казахстану Астані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пєсков відповів, чи говорив Трамп із Путіним щодо України

Трамп, який лідирує в опитуваннях над президентом Джо Байденом напередодні листопадових виборів, хвалився, що покладе край війні ще до інавгурації в січні. У теледебатах минулого тижня Трамп засудив мільярди доларів, витрачені на оборону України.

"Я, звичайно, не знайомий з пропозиціями того, як він планує це зробити. Це ключове питання. Але я не сумніваюся, що він говорить про це щиро, і ми це підтримуємо", - додав Путін.

Щоб швидко завершити війну, кандидат у президенти США Дональд Трамп готовий віддати частину території України російському диктатору Володимиру Путіну. У разі повернення до Білого дому одіозний політик здійснить реорганізацію НАТО та спробує швидко закінчити війну в Україні, пише Politico. Видання опитало експертів та чиновників у сфері міжнародної політики та безпеки щодо планів політика. У матеріалі сказано, що Трамп нібито вже веде переговори з президентом Росії про те, яку частину української території Москва зможе забрати.

Зараз ви читаєте новину «Путін відреагував на пропозиції Трампа щодо України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі