пʼятниця, 17 травня 2024 19:04

Порошенко отримав відзнаку NV "Людина десятиліття" в категорії "державні діячі"

Порошенко отримав відзнаку NV "Людина десятиліття" в категорії "державні діячі"
П'ятого президента Петра Порошенка відзначили за те, що він зміг очолити державу на тлі політичної нестабільності та зміг стабілізувати країну. Фото: Facebook / Петро Порошенко

П'ятий президент, лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко отримав відзнаку від видання NV "Людина десятиліття". Його відзначили в категорії "Державні діячі".

"Петро Порошенко, керівник партії Європейська солідарність, народний депутат, п'ятий президент України, очолив державу після втечі Віктора Януковича на тлі політичної нестабільності та збройної агресії РФ у Криму та на Донбасі і зміг стабілізувати країну", - зазначили в повідомленні NV.

Сам Порошенко наголосив, що за останні 10 років українці пройшли величезну відстань. У 2014 році Україну об'єднали спільні цінності: свобода, демократія, рух в Європу, відродження національної ідентичності - нашої армії, нашої мови, нашої віри. І держава почала відбудовуватися попри неймовірні виклики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко закликав об'єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

"Дякую кожному за його внесок у нашу ідентичність, у відбудову держави, у те, що ми вистояли. Зберегли країну, дали відсіч ворогу, стабілізували ситуацію, виграли час, почали реформи та розбудову. З людьми в цьому списку ми йдемо пліч-о-пліч вже багато років, працюємо разом. Ще 10 років тому в нас не було помісної церкви. 10 років тому в нас не було настільки сильної армії. 10 років тому навіть NV виходило російською мовою, а зараз про це вже страшно й подумати. Тільки подивіться, який величезний шлях ми пройшли, всі разом. Зараз, коли Росія ставить під загрозу існування України, ми об'єднані як ніколи. Позаду у нас уже десятиліття дуже складного шляху, десятиліття труднощів та перемог, десятиліття уроків та досвіду. А попереду має бути Перемога і відбудова, і ми зробимо все для цього", - наголосив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко отримав відзнаку NV "Людина десятиліття" в категорії "державні діячі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі