субота, 14 серпня 2021 09:30

Порошенко біля вогнища, Аваков на березі в Італії, Арахамія за діджейським пультом – що роблять політики у відпустках
26

Бобровська на початку тижня відвідала фестиваль "Бандерштат", де і сама виступала із промовою
Фото: Соломія Бобровська
Марія Мезенцева у Скадовську відвідувала молодіжний табір "Зе!Кемп"
Порошенко побував у пластунському таборі на Закарпатті
На "Бандерштаті" побував і мер Львова Андрій Садовий
Арсен Аваков цього тижня знову поділився фото з Італії

Експрезидент Петро Порошенко святкував День молоді біля вогнища на Закарпатті. Колишній очільник МВС Арсен Аваков продовжує тритижневу відпустку в Італії. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія "запалював" у молодіжному таборі.

Хто з політиків поїхав на море, ділився сніданками і похизувався новою зачіскою – у матеріалі Gazeta.ua.

П'ятий президент, нардеп від "Європейської солідарності" Петро Порошенко святкував день молоді на Закарпатті. Біля вогнища був разом із молодими депутатами та своїми колегами по парламенту Вікторією Сюмар та Іриною Геращенко. А у четвер Порошенко побував у пластунському таборі на Закарпатті.

З пластунами цього тижня спілкувався і нардеп від "Голосу" Ярослав Юрчишин. Але робив це на Київщині у таборі Обухівська січ. У колі українських скаутів сидів із гітарою.

Ірина Геращенко цього тижня похвалилася фото у полі з велосипедом. Позувала поруч із транспортом у білому одязі. Також похизувалася новою зачіскою у сонячних окулярах. І показала свій сніданок – яйце пашот на запеченому на грилі авокадо. А ще опублікувала страву Закарпаття – кіш з рибою, шпинатом і бринзою.

На природі відпочивав і екснардеп Олег Ляшко. Рибалив посеред озера на човні – політику вдалося спіймати ціле відро риби. Найбільшого виловив сома, який перевернув пляшку пива.

"Слуга народу" Марина Бардіна відпочивала у курортному місті Генічеську на Херсонщині. Плавала на сапборді, гулялана пляжі. Поділилася тим, що їла на канікулах – шоколадний десерт із вершками. Сфотографувала місцевий ринок – з в'яленою рибою, персиками, виноградом, огірки.

Як снідає показала і депутатка від "Голосу" Ольга Стефанишина. Приготувала панкейки із "Нутеллою" і лохиною. А також розповіла, що не уявляє свого ранку без йогурта та капучіно. Зазвичай додає ще й сезонні фрукти або гранолу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Унікальний інструмент" – як зробити державні підприємства прибутковими

Нардепка від "Слуги народу" Марія Мезенцева у Скадовську відвідувала молодіжний табір "Зе!Кемп". Виступала на сцені, танцювала із колегами на вечірці "слуг". Поділилася фото з їжею: давали кашу, овочі, сосиски, яблука, бутерброди з сиром. Цього тижня депутатка також куштувала суп із полтавськими галушками та готувала запіканку із тібетським молочним грибом.

На вечірці "слуг" у таборі запалював голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Учасників кемпу розважав у ролі ді-джея. Приїхали на "Зе!Кемп" і голова партії Олександр Корнієнко, нардепи Святослав Юраш, Роман Грищук, Олександр Санченко.

Їх колега Жан Беленюк святкував золото на Олімпійських іграх у Токіо. Йому подарували торт в кольорах українського прапору та з фігуркою самого спортсмена. Та похизувався обкладинкою журналу "ЗооДруг", де у формі разом зі своїм псом Каспером.

Народна депутатка від "Голосу" Соломія Бобровська, яка стала резервісткою Сил спеціальних Операцій ЗСУ, в Очакові брала участь у військових навчаннях. Стрибала із парашутом, пірнала. А на початку тижня відвідала фестиваль "Бандерштат", де і сама виступала із промовою.

На "Бандерштаті" побував і мер Львова Андрій Садовий. Сфотографувався у колі відвідувачів, перед якими виступав.

Нардеп від "Голосу" Роман Лозинський цього тижня побував у Чикаго, що у США. Із друзями фотографувалися біля причалу із невеликими яхтами. А також пішов гуляти у ліс, де саме не написав.

Ексміністр Арсен Аваков цього тижня знову поділився фото з Італії. Туди поїхав одразу після звільнення Верховною Радою, три тижні тому. Цього разу опублікував фото з пляжу Лугомаре. Як довго пробуде у відпустці, Аваков не пише.

Фігурантом гучного скандалу став кожен п'ятий депутат партії "Слуга народу" – всього 53 народних депутатів. Таку статистику зібрав Комітет виборців України. Серед основних причин скандалів: проросійські заяви депутатів "слуги", неетична поведінка, зокрема, й під час планерних засідань ВР, а також звинувачення в корупції.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко біля вогнища, Аваков на березі в Італії, Арахамія за діджейським пультом – що роблять політики у відпустках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі