четвер, 12 серпня 2021 19:48

Кожен п'ятий "слуга народу" опинився у гучному скандалі - КВУ

Кожен п'ятий "слуга народу" опинився у гучному скандалі - КВУ
"Деякі політики спромоглися потрапити відразу в декілька гучних скандалів за два роки роботи в парламенті", - заявив голова КВУ Олексій Кошель. Фото: "Укріфнорм"

Фігурантом гучного скандалу став кожен п'ятий депутат партії "Слуга народу" – всього 53 народних депутатів. Таку статистику зібрав Комітет виборців України.

Серед основних причин скандалів: проросійські заяви депутатів "слуги", неетична поведінка, зокрема, й під час планерних засідань ВР, а також звинувачення в корупції. Серед лідерів за кількістю публічних скандалів – Микола Тищенко, Олександр Дубінський, Євген Шевченко, Максим Бужанський, Давид Арахамія.

"Це безпрецедентна кількість публічних скандалів як для однієї фракції. Попри обіцянки Зеленського прощатися зі скандальними депутатами, більшість з них досі є членами фракції. Деякі політики спромоглися потрапити відразу в декілька гучних скандалів за два роки роботи в парламенті", - заявив голова КВУ Олексій Кошель.

Давид Арахамія неодноразово відзначався одіозними заявами та коментарями - щодо ядерної зброї, розмови президента Володимира Зеленського із президентом США Джо Байденом на підвищених тонах, можливості надання води в Криму, нагадуютьу КВУ.

Олександр Корнієнко разом із Арахамією потрапив у сексистський скандал через висловлювання про колегу з партії.

Микола Тищенко потрапив відразу в декілька публічних скандалів. Зокрема, щодо роботи його ресторану "Велюр" під час локдауну, порушення карантинних норм на дні народженні дружини, одіозною поведінкою під час виборів народного депутата на Івано-Франківщині, наголошують у КВУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна більше не возитиме ядерні відходи в Росію

Євген Шевченко здійснив публічний візит до білоруського диктатора Александра Лукашенка.

Єлизавета Богуцька назвала українського соціолога Євгена Головаху "дєдушкою" і "якимось Євгеном Івановичем з позаминулого століття". Назвала коронавірус аферою, а світову паніку через хворобу – "коронабесієм".

Євген Брагар запропонував одній з глядачок телеканалу продати собаку, щоб заплатити за комуналку. Потрапив у скандал із патрульними: його запідозрили у водінні під наркотиками.

14 нардепів від ОПЗЖ позбавили виплат за прогули. Серед них, Рената Кузьміна, Тараса Козака, Юрія Солода, Вадима Рабіновича і Вадима Столара позбавили виплат за 19 місяців. У лідерах прогульників також члени груп "За майбутнє" та "Довіра".

Зараз ви читаєте новину «Кожен п'ятий "слуга народу" опинився у гучному скандалі - КВУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі